Karting Beograd donosi vam dan pun adrenalina

Karting Beograd je idealan izbor ako želite dan pun adrenalina i uzbuđenja. KartLand karting staza nalazi se u Beogradu, na Adi Huji, samo sest kilometara od centra grada. Njene krivine i snaga motora kartinga vas neće ostaviti ravnodušnim. Najduži pravac je savršen da uhvatite zalet i prestignete ostale učesnike trke. Novi, utegnuti kartinzi, biće vam laki za upravljanje, čak iako nemate nikakvo prethodno iskustvo.
 

Dođite da se oprobate u trci. Već u startu bićete oduševljeni kada shvatite koliko su ovi mali četvorotočkaši moćni. Obuzeće vas uzbuđenje već pri prvom davanju gasa.

Bogata karting Beograd flota

Nudimo vam vožnju jednog od 30 i više novih kartinga. Među njima su kartinzi prilagođeni seniorima, juniorima; čak i baby kartinzi za decu već od pet godina starosti. U KartLand floti karting Beograd dostupni su i dupli kartinzi za sve koji vole vožnju u paru.

Kartinzi za seniore su najbrži. Imaju 390cc i 14 konjskih snaga. Maksimalna brzina im je 80km/h. Kada se vozite u takvom otvorenom kartingu, na stazi s krivinama konstantne širine osam metara, imaćete osećaj kao da letite. Osetićete brzinu koja će vas raspametiti i terati da je iskusite ponovo. Kartinzi za decu su svakako prilagođeni veličinom i brzinom njihovom uzrastu.

Karting Beograd – najduža je KartLand staza

Još je mnogo razloga zašto KartLand treba da bude vaš prvi izbor za karting Beograd. Naša karting staza je nova, presvučena i najduža u regionu. Ima 804 metra. Dinamičnom je čine šest levih i četiri desne krivine. Najsavremenija je staza u jugoistočnoj Evropi i zadovoljava sve propise da se na njoj održavaju profesionalne internacionalne karting i moto trke.

Najveće uzbuđenje garantovano ćete osetiti kada na najdužem pravcu od 150 metara dostignete maksimalnu brzinu, a potom pri treba da savladate oštru krivinu. To je, kažu naši redovni posetioci, neponovljiv osećaj. Osetićete vibraciju motora, zanos pri skretanju i fasciniraće vas precizni odgovor upravljača na vaše komade.

Trkajte se i pobedite!

Da bi trka bila fer, u kojoj može učestvovati maksimalno osam vožača, vozačima u kartinzima možemo dodati tegove za približno izjednačavanje kilaže. Tada dolazi do izražaja veština vozača i prepoznaje se ko odlično vozi i ko je koliko brz. Prosečno vreme za karting Beograd na KartLand stazi je 48 sekundi, a najbrže 45 sekundi i 401 stotinka. Vežbajte i budite brži! Iskoristite vozačke sposobnosti da doživite fenomenalni osećaj tijumfa kada bezbedno prestignete protivnika. Pokažite svoju dominaciju!

Zabava sa porodicom i prijateljima na karting stazi

Karting Beograd je odličan izbor ukoliko želite da slobodno vreme iskoristite na nesvakidašnji način. Dođite sami, sa prijateljima, sa porodicom ili kolegama.
Iskoristite porodične termine, slobodno pre podne, i dečiji san o vožnji formule 1 ostvarite sa svojim mališanima. Priredite im nezaboravno iskustvo o kome će mnogo puta govoriti svojim vršnjacima. Neka prvi adrenalin osete na našoj stazi. Za one mlađe, koji još ne mogu usami da voze karting, imamo igralište na kome će se zabavljati dok vi uživate u vožnji.
Pozovite kolege na antistres „terapiju“ od poslovnih obaveza. KartLand staza dovoljno je blizu da na karting stignete i tokom pauze za doručak, da se oslobodite stresa u kratkom vremenu, oraspoložite i rasterećeni nastavite poslovne obaveze.
Vašim gostima iz drugih mesta priredite iznenađenje. Neka iskuse adrenalinski šok, a karting Beograd neka im bude tema o kojoj će sa sjajem u očima govoriti kada se vrate u svoje gradove. Mnogi od njih sigurno neće ni sanjati da mogu doživeti takvu zabavu, a vaše gostoprimstvo ostaće upamćeno po karting vožnji.
Za sve koji bi da vam prave društvo, i da navijaju dok vozite, tu je kafe-restoran „Staza 33“. Uz hranu i piće, sa terase lokala, s uživanjem mogu posmatrati trku. Verujemo da će ih pogled na stazu, i zvuk motora motivisati da se predomisle, i oprobaju u vožnji kartinga.
Dobro je znati da smo pet friendly okruženje, tako da kada dolazite svoje ljubimce povedite sa sobom da vam prave društvo u KartLand-u.

Bezbednost za sve karting Beograd vožnje

Nakon svega, ako vas brine bezbednost, ne brinite! KartLand vam pruža maksimalnu moguću sigurnost za karting Beograd vožnju, naravno ukoliko poštujete pravila ponašanja na stazi. Kartinzi su sigurni ako upravljate prema pravilima i upustvu koje dobijete od našeg osoblja. Instrukcije se moraju pratiti radi vaše i tuđe bezbednosti.
Korišćenje kacige, podkape i druge zaštitne opreme je obavezno. Vožnja u suptornom smeru ili van staze biće sankcionisana, do mere privremenog ili trajnog isključenja sa staze. Trudnicama nije bezbedno da upravljaju kartinzima i iz tog razloga je zabranjeno, dok mlađi od 18 godina na karting mogu doći samo u pratnji roditelja ili staratelja.

Karting Beograd čeka na vas!

Uverićemo vas da je karting sjajan vid zabave, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Rezervišite termin za vožnju, koji vama najviše odgovara, dođite u KartLand i sigurni smo da će vam karting Beograd doneti adrenalinski šok i novo, nesvakidašnje i nezaboravno iskustvo.

Leave a comment

Pozovite Kartland Pozovite Kartland